Utilfreds med dine ben på grund af karsprængninger?

Vi er mange kvinder, der er utilfredse med vores ben. For nogle er det, fordi vi synes, at vores ben er for tykke eller tynde. For andre er det på grund af appelsinhud eller strækmærker. Men der er også nogle, hvor utilfredshedsheden skyldes karsprængninger på benene. Hvis der er tale om sidstnævnte, findes der heldigvis en smart og effektiv løsning på problemet.

Hvad er karsprængninger?

Karsprængninger kan betragtes som trådlignende blodårer, der ligger lige under huden. Derfor kan de ses som misfarvninger i blå og lilla på nogle områder af benet. De gør for det meste ikke ondt, men kan alligevel godt forårsage smerter hos nogle enkelte. På trods af at de hos de fleste ikke er forbundet med smerter, giver karsprængningerne anledning til mange frustrationer og er i høj grad et kosmetisk problem.

Uden behandling af karsprængningerne, går de ikke væk af sig selv, men vil måske blive værre. Der er dermed flere grunde til at behandle dem.

Sådan behandles de effektivt

Behandlingen af karsprængningerne foregår ved hjælp af mikroinjektion. Det betyder, at der med en ekstremt tynd nål sprøjtes en væske direkte ind i karsprængningerne. Dette vil med tiden få sprængningerne til at lukke sig, så de forsvinder og ikke kan ses.

Der vil som regel gå et sted mellem nogle uger eller måneder, før sprængningerne er væk. I nogle tilfælde skal behandlingen gentages. Dette kan være nødvendigt, hvis patienten har mange karsprængninger.

Vis benene frem

Hvis du er træt af at gemme benene væk, fordi de har områder med tydelige karsprængninger, kan du overveje at starte en behandling. På hjemmesiden kan du læse meget mere om behandlingen, priser og andre relevante ting. Der er også en video af, hvordan behandlingen foregår, så du får et indtryk af, hvad der skal ske, og om det er noget for dig.