Wellness – vejen til et liv i balance

Wellness er et begreb, der er utroligt populært blandt danskere i dag. Mange forbinder det med sauna og kurophold, men wellness rækker i dén grad længere end det. Wellness dækker nemlig over, når både kroppen og sindet er i balance.

Spa og wellness

De fleste kender til ordet ”spa”, der betyder ”helse gennem vand”. Derfor er spa-behandlinger af gode grunde bestående af sauna og dampbad – men det dækker også over ansigts- og kropsbehandlinger, sund kost og naturoplevelser. Hos Spashop kan du finde alt indenfor både wellness og spabehandlinger – og det vil altså sige alt fra makeup til bøger om sundhed.

Start i hjemmet

Wellness er en hel livsstil, som du allerede kan begynde på i dag. Det kræver ikke det store budget eller enormt meget plads for at det virker. Der er nemlig mange af behandlingerne, som du uden problemer vil kunne udføre derhjemme. Det drejer sig blandt andet om:

  • Kaffegrums som bodyscrub. Kaffegrums er et yderst effektivt redskab til din hud uanset, hvilket problem du døjer med. Grumsen indeholder naturlige slibemidler, der skrubber de døde hudceller af, så de nye kan få plads.

  • Message med olie. Du kan faktisk give dig selv en message med en valgfri olie – det øger kropsbevidstheden, egenomsorgen og dit generelle velvære.

Hjemmelavet hårkur

Denne hjemmelavede hårkur er let at lave, og er perfekt til dig, der døjer med meget skæl i hovedbunden. Du skal blot bruge:

  • 2 spsk. kokosolie

  • 4 tsk. sukker

  • 5 dråber pebermynteolie

  • 2 dråber tea tree olie

Bland alle ingredienserne sammen i en lille skål. Tag en smule i dit våde, vaskede hår ad gangen og massér det i 3 minutter – og skyl derefter ud. Den egner sig også udmærket som facescrub, hvis du har brug for det.