Gaven til manden, der ikke spiser alt

Gaven til manden

Vejen til mandens hjerte tager måske et smut igennem garagen, men tager en smutvej igennem hans mave. Og selv om vi i dag har udviklet os, så er der stadig, en fornøjelse, at manden kan klappe i hænderne som et barn, når der bliver serveret noget lækkert mad foran ham. Vi overdramatiserer og generaliserer naturligvis, men der er nu stadig noget om det.

Uanset hvem man er, kan vi godt lide, når vi kan se at andre har gjort en indsats for at gøre os glade og give os noget vi sætter pris. En brasseri-ret, der har trukket i flere timer, og krævet meget tid at lave gør os gladere end en sandwich nede fra den lokale 7-eleven.

Så hvad for noget mad kan du købe, han kan bruge i forskellige situationer?

Målrettede måltider til mænds motiver

Er han veganer, så overrask med nogle lækre retter fra en vegansk måltidskasse

Er din mand ved at komme i form, og ønsker at spise mad rig på fibre og mineraler, så skal du bruge en sund måltidskasse. Dermed ikke sagt, de andre måltidskasser er usunde. Men den førnævnte har fokus på at tabe sig – en måltidskasse vægttab.

Er han friluftsmennesker, så kan du give ham noget trangia mad, han kan tage med på turen ud i det fri eller på festival. 

Det kan også være, at han bare vil spise franske brasseri-retter.Overordnet så er der ikke mangel på mulighederne for at give din husbond mad, der passer til de fleste situationer. Tag ind på bonzo.dk og se på udvalget under sortiment eller måltidskasser.